Λεωφόρος Βάρης - Κορωπίου 160, Κορωπί, 19400, ΑΤΤΙΚΗΣ

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η Vento marine με 30 χρόνια εμπειρίας στον χώρο πωλήσεων & επισκευής σκαφών & μηχανών θαλάσσης πρώτο λειτούργησε το 2012 στην νέα έκθεση σκαφών, πάρκινγκ & συνεργείο επί της λεωφόρου Βάρης-Κορωπίου 160. Είναι στελεχωμένη με εξειδικευμένους και άρτια καταρτισμένους μηχανικούς με πολυετή εμπειρία στην συντήρηση επισκευή σκαφών & θαλάσσιων κινητήρων.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ

Να διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και εργασιών που παρέχουμε.

Να εργαζόμαστε με συνέπεια και σοβαρότητα για την ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας.

Ο επικεφαλής της επιχείρησης και επικεφαλής μηχανικός είναι ο Πασχάλης Μαντούδης ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 στην ΑHELLAS ακολούθησαν 9 χρόνια στην εταιρεία POSEIDON. To 2003-2004 εργάστηκε ως μηχανικός στην REGGATA στους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας αργότερα εργάστηκε σαν ελεύθερος επαγγελματίας πάνω στον τομέα μέχρι το 2012 όπου & ίδρυσε την εταιρεία Vento Marine.

Οι μηχανικοί μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι, πλήρως καταρτισμένοι και ενημερωμένοι για όλες τις εργασίες συντήρησης και επισκευής έσω-έξω, εσωλέμβιων & εξωλέμβιων κινητήρων Καλύπτουμε τις ανάγκες συντήρησης και επισκευής κινητήρων των πελατών μας 

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ – Εμπιστοσύνη από τους καλύτερους

Το 2017 ξεκίνησε η συνεργασία μας με το πολεμικό ναυτικό με την ανακατασκευή του Rib της φρεγάτας «ΑΙΓΑΙΟΝ» και ακολούθησαν τα Rib των φρεγατών «ΚΑΝΑΡΗΣ» «ΛΗΜΝΟΣ» «ΡΟΥΣΣΕΝ» πλέον η συνεργασία μας έχει παγιωθεί καθώς έχουμε αναλάβει και την ετήσια συντήρηση τους.

 

2f4c6a254ded3cf76b7099530d45175f-1200x599

Σε όλη την Ελλάδα.

Η εταιρία μας παρέχει τις υπηρεσίες της όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες του χρόνου.

Η Vento Marine , προσφέρει αναβαθμισμένο εργασιακό περιβάλλον και υποδομές, εύκολη πρόσβαση και περισσότερες παροχές για τους συνεργάτες / πελάτες μας, όπως έκθεση,parking σκαφών ενώ παράλληλα συμβάλει στη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών μας.

Οι εγκαταστάσεις μας

Καλύπτουν 4.500 τ.μ. από τα οποία τα 800 τ.μ. είναι στεγασμένα
Στους εξωτερικούς χώρους αυτούς, εκτελούνται όλες οι εργασίες συντήρησης και επισκευής που αφορούν σκάφη, κινητήρες, πόδια,παρέχονται επίσης υπηρεσίες παρκινγκ. Στον εξοπλισμό των εγκαταστάσεων μας συμπεριλαμβάνεται ανυψωτικό μηχάνημα με δυνατότητα ανύψωσης βάρους έως 3 τόνους

Ο στεγασμένος χώρος διαθέτει γραφεία, τουαλέτες και έναν ενιαίο χώρο έκθεσης σκαφών και μηχανών προς πώληση.

ΤΑ ΣΚΑΦΗ ΜΑΣ

ΚΟΡΩΠΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ
8
1
ΚΟΡΩΠΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ
10
4
ΚΟΡΩΠΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ
10
3
ΚΟΡΩΠΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ
10
4
ΚΟΡΩΠΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ
8
2
ΚΟΡΩΠΙ, ΑΤΤΙΚΗΣ
1
1

Powered by : Regate S.A